Se on Comiket! いよいよ冬コミだスオミ!

Tänäkin talvena on mahtavaa olla mukana maailman suurimmassa ja kuumimmassa sarjiskokoontumisessa eli Tokion Comic Marketissa eli Comiketissä! Tässä maistiaisia uutuksistamme!

今年も世界一あついコミックイベントコミケC91に参加できてとてもとても嬉しいです!当サークルは3日目東地区Wブロック21bで、フィンランドからのメンバーが売り子を担当してくれてます!遠慮なく声をおかけください^^

新刊3巻の紹介です!

Suomili!-kirjamme saa jatkoa yllättävän tämäkän 34-sivuisen artikkeli- ja sarjiskokoelman verran! Artikkeleissa ja sarjakuvissa keskiössä on Suomen toisen maailmansodan sotahistoria, mutta mukana myös eräs olut sekä naishahmoisten sotakoneiden ja -hahmojen teoria!

夏コミで出した『スオミリ!戦争時代の物語』のラインでさらに32ページの新刊『スオミリ!むかし探し編』を出します!B5 34ページで コラムと漫画でもっと深くフィンランドの戦時中のことを知りましょう!

Suomessa Traconissa vieraillut Suomili!-projektilainen Kikiki Kiki, Tokiossa Kaigai Manga Festassa vieraillut alusta asti sanmagumolainen Perynne sekä vetäjäkaksikkomme Nieal ja Maro jakavat parhaita ja mieleenpainuvimpia kokemuksiaan toisen maan sarjisfestareilta ja matkoilta niihin! Tämä on luettava! Suomeksikin tulossa, mutta uunituoreena japaniksi Comiketistä 😉

フィンランド タンペレのTracon(トラコン)にさんま雲とサークル参加してきたききき きき先生、海外マンガフェスタに参加してきたフィンランドのペリンネ先生、そしてリーダーのニエアルとマロが他国のイベントの経験をレポ漫画の形にまとめてくれました!現地で感じたのは、見たのは何でしょう!お楽しみに!

  

Suomen kuumin e●omangasensei Mai taiteili ihastuttavan kokovärikalenterin alkavalle vuodelle! Hae omasi Comiketistä! Ilmoittelemme, mikäli näitä otetaan sivuun johonkin muuallekin!

フィンランド一のエ●マンガ先生マイちゃんが2017年の『ガルンテリ』カレンダーをフルカラーで描いてくれたよ!このカレンダーがないと生きていけない方は沢山いらっしゃるかと思います。本当に。

Ystävämme Donut Eaterin Yurrie kakkosta myös tapahtumasta! Bongaa söpöys!

サークル仲間のDonut Eater様の馬鹿&可愛い『ゆっりえ2』も委託させていただきます!ゲットするチャンスです!是非おすすめします!

Paikan päällä tapahtumassa ovat Pesuri, Jaakui, Bucceh, Mai ja Japanin päästä Yousuke!

フィンランドメンバーのPesuri氏、Jaakui氏、Bucceh氏、Maiちゃん氏、冬コミへ発信でスオミ!そして・・・

 

黒いお土産もお楽しみに!