Helsinki Zine Fest ja Tracon!

Tässä Sanmagumo, hei!

Olemme 2. ja 3. syyskuuta 2017 mukana Helsingin sarjakuvafestareiden Zine Festissä elikkäs pienlehtipuolella ihan uskomattoman hienossa seurassa. Pöytämme löytyy Tiivistämöltä ja se kannattaa ehdottomasti etsiä, jos hyllystä puuttuu vielä maailman parhaaksi mainittu salmiakkisarjakuva-antologia Salmiakki Fiction tai muuten vaan hyvä Suomili! Menneitä etsimässä. Tule moikkaamaan!

 

Heti seuraavana viikonloppuna 9. ja 10. syyskuuta 2017 pystytämme putiikin Tampere-talon kauneimmaksi kutsuttuun paikkaan eli  Traconin myyntipöytäsalin peräseinälle. Mukanamme on tällöin myös Project.C.K. ja Donut Eater, eli saat mukaasi viemisiä kolmelta rautaiselta ryhmältä samasta nurkkauksesta. Eri kätevää!

Kaksi vuotta sitten Tampereella mustamakkaraa ja salmiakkijäätelöä maistellut taiteilijamme Yousuke on myös jälleen tavattavissa ja toki myös signeeraamassa Traconissa pöydällämme! Huhujen mukaan hän ilahtuisi salmiakkiaiheisista fanilahjoista ikihyviksi ja osaa kertoa viimeisimmät kuulumiset kesän Comic Marketista.

Yousuken raporttisarjis tässä kertoo, miten hyvin viimeksi meni…

Nähdään Helsingissä ja Tampereella!

-Nieal