Desucon Frostbitessa nähdään!

Tässä Sanmagumon Nieal, moi! Olemme mukana Desucon Frostbitessa 28. ja 29.1.2017! Julkaisemme tapahtumassa toisen Sanmagumot matkoilla -matkasarjakuvakokoelmamme, jossa tarinoivat Kikiki Kiki Traconista, Perynne Kaigai Manga Festasta, Maro Animeconista ja Nieal kesän Comiketista. Kaikilta siis herkullisia sattumuksia vuoden 2016 sarjistapahtumista. Suosittelemme lämpimästi!

Tule tarkistamaan, onko juuri sinut piirretty mukaan 😉 Saatavilla muutama myös japaniksi!

Saamme paikan päälle myös talvi-Comiketissä 31.12.2016 julkaistua uusinta Suomili!-kirjaa japaninkielisenä. Tässä mahdollisuus kurkistaa sisältöä jo ennen suomenkielisen version julkaisua! Kannen on taiteillut Espe, ja mukana on aihepiirejä rieskoista ja eräästä oluesta lentokonetehtaaseen, soppatykkiin jne.

 

Meidät löytää Project.C.K.:n pöydältä! Project.C.K. oli mukana Suomili!n aiemmissa osissa näyttävällä BT-42/Salmiakki-työllään. Project.C.K.-ihanuudet kannattaa katsastaa samalla!

 

Ja jos et vielä ole saanut näitä käsiisi, nyt on mainio tilaisuus! Suomili! Sota-ajan tarinoita sekä Suomusume lähestyvät Suomea ja sota-aihetta monen upean taiteilijan ja asianharrastajan voimin. Tervetuloa tutustumaan!

Lahessa nähään!